AZ Havířov

Vstupenky na utkání AZetu kupujte zde.

Novinka na webu - Bazar hokejové výstroje

01.07.2015 | Klub

Od dnešního dne nabízí webové stránky HC AZ Havířov novou rubriku – Bazar hokejové výstroje. Podrobnosti v článku (ilustrační foto, zdroj: www.scottmtb.cz).

Všichni rodiče malých hokejistů vědí, jak je náročné zajistit svým ratolestem správnou hokejovou výstroj za rozumnou cenu. Proto jim klub vychází vstříc tím, že na svém webu zprovoznil rubriku Bazar hokejové výstroje. „Odkaz jsme zřídili na přání rodičů, kteří o to měli zájem. Je to takový náš vstřícný kok,“ uvádí manažer klubu„ Patrik Rimmel. „Jsme si vědomi, že pořizování hokejové výstroje není úplně levná záležitost a toto je jedna z cest jak mohou rodiče ušetřit. Nákup, prodej či případná výměna je jen mezi nimi, bez jakýchkoliv poplatků další straně.“

A jak rubrika BAZAR funguje? Po rozkliknutí odkazu v liště na hlavní straně se objeví prostředí s už vloženými nabídkami či poptávkami a také odkazem na vložení nového příspěvku. Pokud chcete využít některou z již vložených nabídek či poptávek, zkontaktujte se s jejím autorem.

Pokud chcete vložit nabídku či poptávku novou, rozklikněte odkaz Přidej nabídku/poptávku. Objeví se přednastavený formulář, ve kterém vyplníte Stručný nadpis, Popis a Email (+ případně telefon). Vyberte, zda se jedná o nabídku či poptávku a pak už svůj „příspěvek“ jen odešlete (datum se přidá automaticky sám!).

Váš příspěvek bude nejpozději druhý den zobrazen na webu. Přejeme vám mnoho úspěšných nákupů!

Youtube