AZ Havířov

Finále play-off 2024, AZ HAVÍŘOV - CHOMUTOV První domácí utkání ve středu od 17:30!

VSTUPENKY NA PLAY-OFF KUPUJTE ZDE.

Slezan Frýdek-Místek posledním soupeřem v přípravě

27.08.2010 | Libor Gavlas

Posledním soupeřem AZetu v přípravě na nový ročník druhé ligy bude tým Slezan Frýdek-Místek. Tento tým loni po dlouhé době opět hrál druhou ligu a jako nováček to měl velmi těžké.

Jako nováček měl Frýdek-Místek loni docela dobrý vstup do sezóny, jenže v jejím průběhu začal ztrácet a projevila se naplno nováčkovská daň. Frýdek-Místek sice nakonec skončil beznadějně poslední, ale díky systému ve druhé lize ji bude hrát i následující sezónu.

V loňské sezóně za Frýdek-Místek nastupovalo několik havířovských hráčů. Ze stávajícího kádru to byli Jan Maruna, Robin Pavlas, Robert Machálek, David Klimša. Z dalších známých jmen, které už ale v havířovském kádru nejsou můžeme jmenovat např. Jakuba Laška či Jana Kolaříka.

V přípravných zápasech se zatím Frýdku-Místku moc nedaří. S Prostějovskými Jestřáby prohráli doma i venku shodně 1:5, s oběma soupeři, které dokázal AZet porazit, Frýdek prohrál, konkrétně v Orlové 0:3 a doma s korejským týmem High 1 2:5. Jediným soupeřem, kterého tak dokázali zdolat, byl Nový Jičín, který porazili na jeho kluzišti přesvědčive 4:0.

Youtube