AZ Havířov

FINÁLE PLAY-OFF 2024, AZ HAVÍŘOV - CHOMUTOV. Páté utkání FINÁLE ve čtvrtek 25.4. od 17:30!

VSTUPENKY NA FINÁLE PLAY-OFF KUPUJTE ZDE.

6. ročník fotosoutěže S AZetem na cestách začíná, ve hře řada hodnotných cen

19.06.2017 | Josef Nudera

Fotosoutěž S AZetem na cestách již všichni fanoušci dobře znají. AZ Havířov právě nyní vyhlašuje její 6. ročník, který bude mít nejhodnotnější ceny v historii. Pro všechny soutěžící je opět úkolem vyfotit se kdekoliv na světě se symboly AZ Havířov (čím atraktivnější fotka či nápad, tím větší šance na výhru).

Letní fotosoutěž S AZetem na cestách napíše letos 6. kapitolu. Opět je potřeba se vyfotit, kdekoliv na dovolené, s logem AZetu. Fotografie by navíc měla být něčím zajímavá, vtipná a atraktivní. Logo může být vytvořeno klidně až na místě (například ze šišek nebo z kamenů apod.).

Cílem je vyfotit co nejzajímavější a nejatraktivnější fotku. Na této fotografii budete vy a nějakým způsobem vytvořené logo klubu, popřípadě můžete sáhnout po osvědčené variantě šál či triček, ale myslete na to, jak fotku zatraktivnit. Jde o vaši výhru!

Soutěž startuje v úterý 20. 6. 2017 a končí v neděli 3. 9. 2017. Vyhodnocení bude mít na starosti vedení klubu společně s redakcí webu. Výherci budou oznámeni na webových stránkách AZetu do 10. 9. 2017. Předání cen se uskuteční na 1. domácím mistrovském utkání sezony, tedy 16. 9. 2017.

V letošním roce dalo vedení AZ Havířov do hry velmi atraktivní ceny. Hlavní cenou bude večeře s Honzou Marunou! Dále bude pro 1. místo připraven podepsaný dres ze sezony 2016/2017,  a to všemi hráči A týmu, a 3 vstupenky na utkání! Velmi zajímavé ceny jsou ale i na 2. místě, kde můžete získat rohožku AZ Havířov, kšiltovku AZ Havířov a 2 vstupenky na utkání. Pro třetí místo v soutěži je ve hře tričko AZ Havířov, vůně do auta a jedna vstupenka na utkání.


Jak se zapojit? Je to jednoduché:

• 1. Vyfotit se na zajímavém místě, vymyslet zajímavou fotografii
• 2. Fotografii poslat na e-mail soutezAZ@seznam.cz
• 3. E-mail bude obsahovat:

Předmět: Soutěžíme s AZetem na cestách 2017 (vaše jméno a příjmení)

Obsah e-mailu:

Jméno a příjmení soutěžícího, místo pořízení fotografie, zpětný telefonní kontakt (výherce je pak potřeba jednoduše kontaktovat)

• 4. Fotografii už ve svém počítači pojmenujte: příjmení, místo pořízení!

Loňský ročník fotosoutěže dopadl na výbornou, můžete se inspirovat

1. místo: Jarmila Zubalová, Norsko - severní polární kruh

2. místo: Šimon a Matouš Kaletovi, Bulharsko

3. místo: Vítězslav Goluška, Kanada - Alberta

Youtube