AZ Havířov

Finále play-off 2024, AZ HAVÍŘOV - CHOMUTOV První domácí utkání ve středu od 17:30!

VSTUPENKY NA PLAY-OFF KUPUJTE ZDE.

Junioři porazili první tým tabulky

Jan Kudělka | 29.01.2017

Ve 31.kole dnes přivítal AZ na domácí půdě celek Warrioru Brno. Začátek utkání patřil Brnu, které momentálně vede 1.ligu juniorů, ale AZ postupně hru vyrovnal a nakonec čtyřmi brankami otočil skóre ve svůj prospěch. Další zápas sehraje AZet v pátek v Přerově.

LJ - 31.kolo ne 29.1.14:45
AZ Havířov - Warriors Brno
4:1
(0:1, 2:0, 2:0)

Branky a nahrávky: 33. Stružík (Kalus, Vlček), 34. Trneny (Fejko, Polak), 53. Polak (Fejko, Hladil), 55. Fejko (Polak) – 13. Dvořák (Pavlík, Stupka). Rozhodčí: Libiger – Barteček, Řezáč. Vyloučení: 9:5. Využití: 1:1. V oslabení: 1:0. Diváci: 165. Střely na branku: 21:30. Průběh utkání: 0:1, 4:1.

AZ Havířov: Křehlík – Dudek, Kalus, Frojda, Hladil, Szturc, Klus – Polak, Trneny, Dobrzynski, Fejko, Vlček, Stružík, Klíma, Piš, Raček.
Warriors Brno: Huzlík – Neusser, Nossek, Mudrych, Dobiáš, Nohel, Vágner – Hussein, Stupka, Přibyl, Dvořák, Jarolím, Pavlík, Kůst, Kazlepka, Kosorín.

Do první třetiny třetiny vstoupili aktivněji hosté, kteři si hned připravili několik šancí. Domácí však nelenili a taky zahrozili například ve 4. minutě po střele Vlčka. Poté Brno v průběhu první třetiny nastřelilo 2 tyčky. Nejprve se to padařilo Jarolímovi a po něm v 10. minutě i Stupkovi. Brno se však nakonec gólu dočkalo a to ve 13. minutě v přesilovce po střele Filipa Dvořáka.
Do druhé třetiny vtrhli domácí mnohem aktivněji než v první třetině. To se ukázalo hned v čtvrté minutě po střele Trneneho. To však zůstal ještě Huzlík v brance nepřekonaný. V páté minutě si záhralo Brno přesilovku, ale tu však nedokázalo využít, a tudíž drželi jen chabý jednobrankový náskok. To je pak v průběhu třetiny zamrzelo, když se v 33. a 34. minutě prosadili domácí a otočili skóre. Během krátké chvilky se prosadili Nikolas Stružík a Jakub Trneny. Do šaten šli po druhé třetině tak domácí s jednobrankovým vedením.
Do třetí třetiny vstoupili opět aktivněji domácí a hned po začátku třetiny si záhráli přesilovku. Tu však bohužel nevyužili. Ve 44.minutě se snažil překonat Huzlíka Kalus, ale ten zůstal klidný a jeho šanci vychytal. V 53. minutě se v přesilovce dostal do obrovské šance Erich Polak se zakončením do prázdné branky neměl problém. Další gólovou šanci měli domácí v 55. minutě a opět ji využili. V oslabení se tentokrát prosadil Kryštof Fejko. Na tento náskok už nedokázalo Brno gólově odpovědět a tak AZ vyhrál na domácí půdě 4:1

Ohlasy k utkání


Michal Janeček (AZ Havířov): Dnes můžeme být spokojeni, jak s výsledkem tak s hrou. Kluci hráli bojovně a disciplinovaně, což na soupeře platilo. Taky nás podržel výborným výkonem gólman. Jsem rád že jsme se takto herně zvedli, a věřím že budeme v podobných výkonech pokračovat i nadále.

Youtube