AZ Havířov

Vstupenky na utkání AZetu kupujte zde.

MDO: Havířov zaspal začátek utkání a ze Zlína se vrací bez bodů

Josef Nudera | 25.01.2018

Havířovský mladší dorost nezačal utkání ve Zlíně vůbec dobře. Už po deseti minutách hry to bylo 3:0 pro Berany. Havířov to ale nezabalil a dokázal se vrátit do utkání a dostat se na kontakt jediné branky. Tento náskok si už Zlín pohlídal a bere tak ze zápasu všechny tři body.

ELMD - 28.kolo čt 25.1.18:00
PSG Berani Zlín - AZ Residomo Havířov
3:2
(3:1, 0:0, 0:1)

Branky a nahrávky: 5. Riedel, 7. Talafa (Chludil), 10. Fromel (Handl, Macík) – 11. Adámek (Bochnak, Urbančík), 42. Frančiak (Byčkov). Rozhodčí: Slavka- Poláček, Hubl. Vyloučení: 3:4. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 120. Střely na branku: 26:29 (11:11, 6:10, 9:8). Průběh utkání: 3:0, 3:2.

PSG Berani Zlín: Lekeš - Burian, Šindelek, Hoferek, Talafa, Mikulík, Riedl, Prokeš - Kopčil, Fromel, Chludil, Kráčalík, Handl, Tomeček, Martinec, Bachánek, Macík
AZ Residomo Havířov: Nowak - Topolanský, Černý, Bílek, Frančiak, Koubek, Zmarzlák - Pavlačka, Jedlička, Čempel, Mastič, Bochnak, Adámek, Vojkůvka, Mikula, Urbančík, Szturc, Byčkov, Horváth

AZ RESIDOMO Havířov vstoupil do utkání velmi špatně. Už v 5. minutě napřáhl od modré Vojtěch Riedl, puk se otřel o obránce Havířova a skončil v brance - 1:0. O dvě minuty později se obdobná situace opakovala znovu. Tadeáš Talafa vystřelil a puk byl sražen za záda Nowaka - 2:0.

Černý úvod pro havířovské ale pokračoval dále. Šimon Fromel dokázal prostřelit havířovského brankáře mezi betony a v 10. minutě už zvýšit na 3:0.

Brankově bohatý úvod utkání pokračoval dále. Lukáš Adámek sice chvíli na to nejprve neproměnil TS, ale pak dokázal prostřelit brankáře Zlína a snížil na rozdíl dvou branek - 3:1. 

Ve druhé třetině se brankově neudálo nic. Zlín měl několik šancí, ale skóre se neměnilo.

Třetí třetina nabídla zdramatizování duelu. Ve 42. minutě dokázal Jakub Frančiak dorazit puk nadvakrát za brankáře Beranů - 3:2. Ve 44. minutě dokázal Havířov protlačit puk do branky, ale rozhodčí branku neuznal. Havířov ale bojoval a po zaváhání Mikulíka na modré mohl srovnat, ale hosté netrefili branku.

V závěru to ještě zkusil Havířov v šesti, ale nic se neměnilo. Tři body si ze Zlína Havířov nakonec neodvezl.

Youtube