AZ Havířov

FINÁLE PLAY-OFF 2024, AZ HAVÍŘOV - CHOMUTOV. Páté utkání FINÁLE ve čtvrtek 25.4. od 17:30!

VSTUPENKY NA FINÁLE PLAY-OFF KUPUJTE ZDE.

Detail zápasu

|

AZ Havířov

DHL Extraliga juniorů - 34.kolo pá 25.1.17:00
HC ZUBR Přerov - AZ Residomo Havířov
2:5
(1:2, 1:2, 0:1 - N 0:0 1:0)

Branky a nahrávky: 5. Ryšavý (Chytil, Kopeček), 31. Krátký (Chytil, Ryšavý), rozhodující nájezd Navrátil – 4. E. Bochnak (Pavelek), 19. Ševěček, 36. Juhász (Pawliczek, Ševěček), 40. Zdeněk, 44. E. Bochnak (Juhász).Rozhodčí: Šudoma – Novák, Pospíšil. Vyloučení: 5:4. Využití: 0:1. V oslabení: 0:0. Diváci: 108. Střely na branku: 37:38 (16:13, 12:9, 8:14, 2:2). Průběh utkání: 0:1, 1:1, 1:2, 2:2, 2:5.

HC ZUBR Přerov: Suchánek (54. Šimonů) – Kopeček, Bieniek, Gréč, Kleiner, Moučka, Dobša, Ryšavý, Hradil, Borot, Indrák, Krátký, Chytil, Fencl, Zmeškal, Navrátil, Kleniar.
AZ Residomo Havířov: Matoušek – Zdeněk, Uhlíř, Pavelek, Grygar, Koubek, Ševěček, Thiel – Béreš, Szturc, Juhász, Pawliczek, Mastič, W. Bochnak, Kylnar, E. Bochnak, Revaj, Dufek.

Havířov si v úvodu pomohl přesilovkou. Vyloučení Chytila potrestal nenápadnou střelou zpoza kruhů Ernest Bochnak. Přerov srovnal záhy, Martin Ryšavý se nezalekl přesily protihráčů, oklamal Matouška a zakončoval do odkryté branky. Hostům v závěru první třetiny vyšel další, na první pohled nenápadný, pokus. Od levého mantinelu jen tak napálil kotouč na bránu Vojtěch Ševěček a vymetl vzdálenější horní růžek.

Znovu dorovnat skóre mohl v početní převaze Dobša, odkrytou bránu ale z levé strany minul. Rozvlnit síť za havířovským gólmanem se povedlo až z podobného místa Jiřímu Krátkému. Osamocený Dobša poté orazítkoval břevno, Havířovští na rozdíl od domácího týmu svou slibnou možnost využili. Zblízka dorazit puk za ležícího Suchánka se povedlo Lukáši Juhászovi. Ještě do přestávky AZ svůj náskok zdvojnásobil, obránce David Zdeněk pláchl Gréčovi a sám proti strážci přerovské klece nezaváhal.

Ve třetí periodě byl k vidění pouze jeden gól, po přihrávce od Juhásze se o něj střelou pod horní tyč postaral Ernest Bochnak. V doplňkových nájezdech se jako první prosadili hosté, na branku Juhásze v poslední možné chvíli odpověděl ranou Indrák. Rozuzlení přišlo v desáté sérii, kdy si Jakub Navrátil potáhl Matouška a pak ho překonal přízemním pokusem k pravé tyči.

Youtube