AZ Havířov

Finále play-off 2024, AZ HAVÍŘOV - CHOMUTOV První domácí utkání ve středu od 17:30!

VSTUPENKY NA PLAY-OFF KUPUJTE ZDE.

Dorost doma vedl o dvě branky, ale Třebíči nakonec podlehl 2:4

Josef Nudera | 25.09.2022

Havířovský dorost začal utkání proti Třebíči skvěle a po první třetině si vybojoval dvoubrankový náskok. To bylo ale v utkání nakonec z jejich strany vše. Hosté dokázali postupně v každé třetině vsítit dvě branky a z Havířova si tak odváží všechny tři body. Dorost Havířova čeká další ligové utkání ve středu 28. 9. 2022, kdy pojede na led Ústí nad Labem.

Liga dorostu - 4.kolo ne 25.9.
AZ Havířov - SK Horácka Slavia Třebíč
2:4
(2:0, 0:2, 0:2)

Branky a nahrávky: 2. Sedlák (Morillas, Zvejška), 15. Toma – 23. Chadim (Katolický, Ostrý), 30. Bartoš (Suchánek, Windegger), 43. Chadim (Rous), 49. Kijonka (Windegger). Rozhodčí: Ilona Novotná — Přemysl Bartek, Petr Přecechtěl. Vyloučení: 9:5. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 123. Průběh utkání: 2:0, 2:4.

AZ Havířov: J. Kusak — A. Burgert, D. Beleš, J. Zvejška, V. Jurček, A. Krpec, D. Drastich, M. Řehulka — D. Bielesz, W. Makula, J. Jarolím, B. Barnošák, A. Ščerba, R. Morillas, F. Konesz, T. Sedlák, D. Lacina, J. Toma
SK Horácka Slavia Třebíč: O. Málek — F. Rous, M. Rymeš, T. Suchánek, P. Kříž, J. Doležal — M. Gross, T. Havlíček, T. Chadim, P. Ostrý, Ľ. Očkaik, T. Přibyl, M. Katolický, M. Kijonka, Y. Windegger, P. Bartoš

Dorostence čekal v neděli 25. 9. 2022 další souboj o ligové body. Do Havířova přijela Třebíč. Horácká Slávia v první třetině nedokázala na Havířov ani jednou vyzrát. Naopak Havířovu se v zakončení dařilo. Už ve 2. minutě utkání se prosadil havířovský Tomáš Sedlák 1:0. Na tuto branku dokázal ještě do konce první třetině navázat Jakub Toma, AZ tak vedl po první třetině 2:0.

Hostující Třebíč vstoupila do druhé třetiny lépe. Ve 23. minutě propálil Kusaka v havířovské brance Tomáš Chadim 2:1. A stejně jako AZet i Třebíč dokázala přidat ještě i druhou branku, o kterou se postaral ve 30. minutě Pavel Bartoš.

Třetí třetina začala za vyrovnaného stavu 2:2. Ve 43. minutě přidal svou druhou branku v utkání třebíčský Tomáš Chadim a hosté poprvé vedli – 2:3.

AZet se sice snažil o vyrovnání, ale to už nepřišlo. Naopak ve 49. minutě pečetil konečný stav utkání Marek Kijonka – 2:4. Třebíč tak otočila zápas z 0:2 na 4:2 a z Havířova si odvezla tři body. Havířov si tak po úvodních dvou výhrách připsal druhou porážku za sebou.

Youtube