AZ Havířov

Vstupenky na utkání AZetu kupujte zde.

Dorostenci udolali Kobru 2:1 po nájezdech a vezou z Prahy 2 body

Josef Nudera | 28.10.2022

Utkání na ledě pražské Kobry nebylo na branky moc bohaté. Na první branku se čekalo až do 35. minuty, kdy se do vedení dostali domácí Pražané. Havířov dokázal srovnat ve 37. minutě z hole Filipa Konesze. A vzhledem k tomu, že jsme žádnou branku ve třetí třetině ani v prodloužení neviděli, rozhodly samostatné nájezdy. V nich si rozhodující branku připsal Jakub Toma a určil, že si AZet veze domů 2 body.

Liga dorostu - 13.kolo pá 28.10.
HC Kobra Praha - AZ Havířov
1:2sn
(0:0, 1:1, 0:0 - 0:0)

Branky a nahrávky: 35. Fáber (Judiak) – 37. Konesz (Jurček, Bielesz), rozh. náj. Toma. Rozhodčí: Tomáš Hrdlička — Petr Kotlík, Natalie Bublová. Vyloučení: 6:5. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 47. Průběh utkání: 1:0, 1:2.

HC Kobra Praha: T. Urban — M. Rachůnek, P. Derka, D. Koudelka, P. Cibulka, H. Stanko, O. Jáchim, F. Vrzal — T. Leinweber, R. Palaščák, D. Frejka, M. Fáber, F. Jindrák, M. Iljuščenko, N. Vaněk, M. Beránek, A. Svoboda, Š. Judiak
AZ Havířov: V. Král — A. Burgert, D. Beleš, V. Jurček, P. Šenkyřik, A. Krpec, D. Drastich — D. Bielesz, W. Makula, J. Jarolím, B. Barnošák, A. Ščerba, R. Morillas, F. Konesz, M. Kósa, T. Sedlák, D. Lacina, J. Toma

Zápas Ligy dorostu mezi Kobrou Praha a AZ Havířov nebyl moc bohatý na branky. V první třetině jsme žádnou branku neviděli. Druhá třetina byla už bohatší. V ní se nejprve podařilo Matěji Fábrovi po přihrávce Štefana Judiaka dostat domácí do vedení - 1:0. AZ ale dokázal najít na tuto branku odpověď, když ve 37. minutě zakončil přesně Filip Konesz - 1:1. 

Stejně jako v první třetině se ani ve třetí části utkání žádný z týmů nemohl radovat a zápas tak dospěl do prodloužení. Vzhledem k tomu, že nikdo v prodloužení nerozhodl, následovaly nájezdy. V nich dokázal bonusový bod navíc vybojovat pro Havířov Jakub Toma - 1:2 po nájezdech.

Další utkání čeká na havířovské dorostence v sobotu 5. 11. 2022, kdy bude hostit PZ Kladno.

Youtube