AZ Havířov

FINÁLE PLAY-OFF 2024, AZ HAVÍŘOV - CHOMUTOV. Sedmé utkání FINÁLE v pondělí 29.4. od 17:30!

VSTUPENKY NA FINÁLE PLAY-OFF KUPUJTE ZDE.

Setkání havířovských hráčů s fanoušky

25.12.2010 | Petr Miklas

H A V Í Ř O V - Ve středu 22.12.2010 proběhlo v Tipsport baru na náměstí republiky od 19 hodin setkání havířovských hokejistů s fanoušky. Dorazilo kompletní A mužstvo včetně několika zástupců juniorky. Přítomní byli i vedoucí mužstva Pavel Jurčík a prezident klubu Jaroslav Mrowiec.

Dostavila se také početná skupina fanoušků, kteří hráče hned na začátku odměnili obrovským potleskem. Ke stolu s hráči AZ Havířov se posadíli vítězové soutěže, která probíhala na stránkách www.radegast.cz/ho­kej. Tomáš Podlesný, Martin Petřík a Petr Válek se nejvíce přiblížili správné odpovědi. Promo tým Radegastu vystřílel ze speciálního děla směrem k fanouškům v průběhu letošní i loňské sezóny 580 triček z hokejové kolekce Radegast. Z hráčů byli ke stolu vybrání čtyři zástupci: Martin Potočný, Robert Říčka, Adam Vrba a Petr Prokop. Tito borci odpovídali na spoustu otázek a poté pomáhali soutěžícím v oblékání hokejové výstroje včetně dresů. Soutěžily 2 fanynky, výsledkem byla remíza. Fanoušci mohli soutěžit i ve vědomostní soutěži, cenami byla trička Radegats s hokejovou tematikou a fandítka.

Poté hráči výhercům načepovali a osobně donesli piva, načež se rozproudila volná zábava. Fanoušci si společně s hokejisty zahráli stolní hokej a mohli se jich ptát na vše, co je zajímalo. Jan Maruna si mezi fanoušky počínal jako ryba ve vodě, sám rozjížděl všem dobře známé pokřiky, ostatní hráči nezůstávali pozadu. Robin Pavlas předříkával nově oblíbený pokřik zvaný Švédky, čímž všechny přítomné strhnul a pobavil. Hokejisté obdrželi guláš a pečená vepřová kolena, o která se podělili se všemi přítomnými.

Po počátečním ostychu se zábava rozproudila a hokejisté ukázali, že umí nejen hrát, ale i slavit ve velkém stylu. Jako Vánoční dárek za předvedené výkony dostali všichni hráči zbrusu nové týmové bundy, které jsou od nynějška povinným týmovým oblečením. Bundy se velmi povedly, budou k dostání ve fanshopu a jistě o ně bude velký zájem.

Večer to tedy byl opravdu povedený, fanoušci se fotili s hráči, všichni společně si to užívali a mnokrát se spolu setkali u baru, kam byli hráči vyvoláváni podobně jako při děkovačce.

Po krásném společném večeru se hráči s fanoušku rozloučili s tím, že se těší až se zase setkají na místě všem dobře známém - na zimním stadionu, kde AZ vyzve svého tradičního rivala z Orlové. Dá se čekat napínavá bitva s obrovskou fanouškovskou podporou obou týmů.

Youtube