AZ Havířov

Souboj o 100 piv Radegast vyhráli hokejisté

18.02.2012 | Petr Miklas

H A V Í Ř O V - Ve čtvrtek 16. února se proti sobě postavily týmy hráčů a fanoušků AZ Havířov. Souboj o 100 piv, který proběhl v restauraci Tipsport bar na Náměstí Republiky, vyhráli těsně hokejisté.

Hokejový zápas se hraje na třetiny, a stejně vypadal i souboj o piva Radegast. Fanoušci a hráči se utkali ve 3 disciplínách, ve kterých museli prokázat týmovou spolupráci, hokejové znalosti a obratné ruce. Nejprve přišel souboj v oblékání hokejové výstroje, kde se Pes Novák postavil Martinu Potočnému a získal první bod pro fanoušky, když byl hokejista diskvalifikován, protože se neustrojil podle pravidel.

Následoval vědomostní kvíz, byl to vyrovnaný souboj, ve kterém oba týmy odpovídaly na pět otázek týkající se znalostí o historii a současnosti Azetu. I po tomto klání měli mírný náskok fanoušci.

Rozhodovala tak závěrečná disciplína - zápasy ve stolním hokeji. V zápasech hraných na 3 minuty hrubého času se postupně utkali Petr s Martinem Potočným, Miki s Janem Marunou, Hanys s Robertem Říčkou, Pes Novák s Janem Danečkem a Tomáš s Jiřím Krislem. Protože hokejisté byli v hokeji nadmíru úspěšní a vyhráli 3 z 5 utkání bylo skóre nerozhodné. Následoval rozstřelový zápas, ve kterém se utkal Hanys s Jiřím Krislem. Kapitán Azetu byl úspěšnější a hokejisté se tak stali vítězem celého klání.

Následovaly dotazy fanoušků, jedním z dotazujícím byl i fsnoušek Orlové, který měl odvážné dotazy týkající se přímo havířovských fanoušků. Poté proběhla autogramiáda. Setkání to bylo velice příjemné, hokejisté nakonec svou výhru přenechali fanouškům.

Fotografie ze setkání fanoušků s hráči najdete ve fotogalerii.

Youtube