AZ Havířov

Havířovští junioři uspěli s jednou vstřelenou brankou

Petr Blakala | 10.10.2014

V rámci devátého kola juniorské ligy zavítal havířovský tým na kluziště nedaleké Karviné. Zde svedl velmi vyrovnaný souboj s místním celkem, kdy o vítězi rozhodla jediná vstřelená branka za šedesát minut hry. Další utkání sehrají naši junioři až v neděli 19.10. v Opavě, protože jejich nedělní zápas na domácím ledě proti Prostějovu byl odložen.

LJ - 9.kolo pá 10.10.19:30
SK Karviná - AZ Havířov
0:1
(0:1, 0:0, 0:0)
Branky a nahrávky: 4. Churý (Vyčesaný). Rozhodčí: Šutara - Kašinský, Ševčík. Vyloučení: 6:3. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 39. Průběh utkání: 0:1.
SK Karviná: Zíka, Motálek - Anestis, Czylok, Kasperlík, Kurowski, Medve, Němec, Nevelöš, Orság, Pacas, Pasrbek, Pniok, Procházka, Škorpík, Václavík
AZ Havířov: Turšner - Gawlas, Heinzl, J. Potočný, Regoš, V. Potočný - Vyčesaný, Churý, Polak, Staš, Schmied, Taras, Lejčko

Junioři AZetu vyjeli v pátek na ledovou plochu Karviné, kde měřili síly s místními hokejisty. Večerní utkání lépe načali právě Havířovští, kteří hned ve čtvrté minutě první periody šli zásluhou Radomíra Churého, jenž využil přesné přihrávky Vyčesaného, do jednobrankového vedení. V prvních dvaceti minutách bylo vyloučeno celkem pět hráčů. Diváci však neviděli další branku, a tak obě mužstva odcházela do kabin za stavu 1:0 pro havířovský tým.

Druhá i třetí třetina nepřinesla žádné branky. AZet měl však k dispozici další tři přesilové hry, avšak ani z těchto početních výhod nedokázal podruhé skórovat. Karviné se nepodařilo ve zbývajícím čase vyrovnat, tudíž tři body patří našim juniorům.

Youtube