AZ Havířov

FINÁLE PLAY-OFF 2024, AZ HAVÍŘOV - CHOMUTOV. Sedmé utkání FINÁLE v pondělí 29.4. od 17:30!

VSTUPENKY NA FINÁLE PLAY-OFF KUPUJTE ZDE.

Junioři těsně prohráli v Šumperku

Klára Bártková | 04.01.2024

Po necelém měsíci čekal havířovské juniory další zápas Ligy juniorů. Svěřenci Jana Křivohlávka se v Šumperku sice hned v úvodní minutě ujali vedení, jenže to moc dlouho neudrželi. Draci si pak vytvořili solidní náskok tří branek a havířovští junioři na něj chtěli odpovědět. To už se jim ale nepovedlo, a tak padli 3:4.

Liga juniorů - 25.kolo čt 4.1.18:45
Draci Šumperk - AZ Havířov
4:3
(3:1, 0:0, 1:2)

Branky a nahrávky: 5. Najman (Souček, Jeřábek), 7. Tomeš (Souček), 16. Plhal (Jeřábek), 41. Cekr (Seidenglanz, Tomeš) – 1. Lipka (Siekierka, Kolat), 49. Siekierka (Lipka, Valouch), 60. Toma (Kreutz, Middleton). Rozhodčí: Vepřovský, Gregar, Hájková. Vyloučení: 7:6. Využití: 0:2. V oslabení: 1:0. Průběh utkání: 0:1, 4:1, 4:3.

Draci Šumperk: O. Putin — L. Plhal, J. Zavoral, M. Souček, M. Jarmara, M. Slabý, M. Němec, D. Cekr — T. Tomeš, D. Jeřábek, P. Bařica, T. Lichner, O. Netolický, M. Škrabal, K. Seidenglanz, F. Hejátko, A. Szabó, J. Najman
AZ Havířov: Š. Vávra — J. Kalina, M. Činčala, A. Kreutz, M. Čmiel, J. Valouch, M. Juřík, J. Maršálek — H. Zálesňák, N. Kubečka, D. Bielesz, V. Apolenář, J. Lipka, M. Siekierka, L. Žák, J. Toma, D. Kolat, A. Middleton, R. Vizváry, F. Konesz

Úvodní gól zápasu padl už v čase 00:35, kdy po přihrávce Siekierky pálil přesně Jakub Lipka0:1. Nicméně už o pár chvil později domácí vyrovnali zásluhou Jakuba Najmana1:1, následně šli navíc do vedení po trefě Tobiase Tomeše2:1. Šumperk v první třetině skóroval ještě jednou, neboť brankáře Havířova překonal i Lukáš Plhal3:1.

Druhá perioda žádnou branku nenabídla, a tak se do posledního dějství vstupovalo za stavu 3:1. Jenže už po půl minutě zvyšoval na 4:1 David Cekr. AZet sice ještě přidal dvě branky. Nejdříve se ve 49. minutě prosadil Mateusz Siekierka4:2, pak na rozdíl jediného gólu snížil Jakub Toma 4:3. Nicméně na víc už se AZet nezmohl. Proto se z Šumperka vrací s prohrou.

Youtube