AZ Havířov

FINÁLE PLAY-OFF 2024, AZ HAVÍŘOV - CHOMUTOV. Sedmé utkání FINÁLE v pondělí 29.4. od 17:30!

VSTUPENKY NA FINÁLE PLAY-OFF KUPUJTE ZDE.

Havířovská juniorka překvapivě prohrála na ledě Karviné

Josef Nudera | 25.10.2015

8. kolo Ligy juniorů zavedlo Havířov na led týmu, který se motá na posledních místech tabulky. Havířov byl proti Karviné i podle tabulkového postavení jasným favoritem, což také po první třetině platilo. AZ vedl po brance Jana Šmída 1:0, ale k dalším gólům se již nedostal. Karviná po dvou třetinách srovnala a v poslední části dvěma brankami Jakuba Kurowského zápas rozhodla. Hostující Havířov si tak neodvezl z ledu Karviné ani bod.

LJ - 8.kolo pá 23.10.19:30
SK Karviná - AZ Havířov
3:1
(0:1, 1:0, 2:0)
Branky a nahrávky: 34. Vlček (Kurowski), 44. Kurowski, 60. Kurowski (Trnený) - 16. Šmíd (Bednář, Trombik). Vyloučení: 2:2. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 35. Střely na branku: 17:27. Průběh utkání: 0:1, 3:1.
SK Karviná: Buszta - Procházka, Kalus, Nolč, Škorpík, Frojda, Heczko, Trnený, Hladil - Kania, Kurowski, Telega, Vlček, Pacas, Čadílek
AZ Havířov: Matoušek - Heinzl, Trombík, Bednář, Chroboček - Němec, Stružík, Stoklásek, Polak E., Šmíd, Dobrzynski, Baláž, Caruk, Schmied, Kristián
V rámci 8. kola Ligy juniorů se odehrál i zápas domácí SK Karviné a hostujícího AZ Havířov. Havířovští junioři vstupovali do utkání v pozici jasného favorita, ale zápas nakonec dopadl úplně jinak než by se mohlo zdát.

Havířov byl v první třetině lepší a podařilo se mu vstřelit i úvodní branku zápasu. V 16. minutě se o ní postaral pravidelně bodující Jan Šmíd - 0:1. Více branek už ale Havířov nedal a Karviná se ta stále držela ve hře o body.

Ve druhé třetině se podařilo SK Karviné srovnat. První branku Karviné v utkání vstřelil Daniel Vlček - 1:1. Tento stav platil až do třetí třetiny. Konkrétně ve 44. minutě dostal Karvinou do vedení Jakub Kurowski, který si tak připsal jednu ze svých gólových radostí. Ta druhá totiž přišla 12 vteřin před koncem utkání, Jakub Kurowski definitivně ztvrdil výhru Karviné nad Havířovem v poměru 3:1.

Ohlasy k utkání


Martin Janeček (AZ Havířov): Zápas v Karviné se mi hodnotí velice těžko. Myslím si, že jsme od začátku do konce zápas podcenili, protože nejsme mužstvo, které by mělo s týmy jako je Karviná prohrávat. Hráči neodvedli to, co se od nich očekávalo a přistoupili k tomu lehkomyslně. Tomu také odpovídala celá hra.

Youtube