AZ Havířov

FINÁLE PLAY-OFF 2024, AZ HAVÍŘOV - CHOMUTOV. Sedmé utkání FINÁLE v pondělí 29.4. od 17:30!

VSTUPENKY NA FINÁLE PLAY-OFF KUPUJTE ZDE.

Mladší dorostenci uštědřili Warrioru sedmigólový debakl

David Motloch | 18.10.2015

11. kolo ELIOD extraligy mladšího dorostu znamenalo pro naše hokejisty cestu do Brna. Zde svěřenci trenéra Tomáše Potěšila vyzvali místní Warrior a s chutí si zastříleli. V průběhu 60 minut nedali soupeři takřka šanci a postupně nasázeli sedm branek. O debakl domácích se značnou měrou postaral čtyřgólový Ernest Bochnak. Další utkání sehraje mladší dorost v neděli 25.10. doma proti Přerovu.

ELMD - 11.kolo ne 18.10.11:15
Warriors Brno - AZ Havířov
0:7
(0:3, 0:3, 0:1)
Branky a nahrávky: 9. Bochnak (Zíková, Bambula), 14. Bochnak (Pavelek, Zíková), 15. Bambula (Revaj, Adámek), 32. Pliska (Máca, Bambula), 35. Potočný (Juhász, Tomeček), 36. Bochnak (Bambula, Máca), 50. Bochnak (Revaj). Rozhodčí: Hribík - Barvíř, Měkýš. Vyloučení: 6:3. Využití: 0:2. V oslabení: 0:0. Diváci: 44. Střely na branku: . Průběh utkání: 0:7.
Warriors Brno: Horký - Chlubna, Daněk, Müller, Čiliak, Veleba, Branžovský - Mudrych, Hrubeš, Turanský, Dufek, Antoňů, Vlk, Karpíšek, Pigl, Bernovský, Geidl, Krška, Bocián
AZ Havířov: Dufek (od 32. Šembera) - Zíková, Pavelek, Grygar, Hrček, Máca, Adámek, Čípera, Pliska - Janeček, Del Favero, Tomeček, Revaj, Potočný, Bochnak, Juhász, Pindel, Bambula, Přeček, Žídek

Havířovští dorostenci začali v Brně povedeným vstupem, který jim již v 9. minutě utkání zařídil vedoucí branku. O tu se postaral střílející Ernest Bochnak. O necelý čtyři minuty později, přesněji ve 14. minutě, svítilo na světelné tabuli již dvoubrankové vedení AZetu, protože Ernest Bochnak našel již podruhé v zápase skulinku ve výstroji brankáře Horkého.

Po využité přesilovce AZetu pokračoval tlak hostí, který velmi brzy vyústil ve třetí branku v zápase. Postaral se o ni aktivní Jan Bambula. To bylo ve výčtu první třetiny vše, avšak ve druhé periodě si hosté z Havířova připravili stejnou nálož branek.

Ve 32. minutě navyšoval již poměrně vysoký náskok Azetu Martin Pliska, který za Havířov využíval druhou přesilovku v zápase. Ve 35. minutě se zase jako střelec ukázal Matěj Potočný. No a aby toho nebylo málo, tak o pouhou minutu později střílel hattrick v zápase Ernest Bochnak.

Poslední třetina již takto bohatá na branky nebyla, Havířov již pouze kontroloval výsledek zápasu a v pohodě si dokráčel za vítězstvím. Nakonec se Ernestu Bochnakovi podařilo uzavřít výjimečný den čtvrtou brankou v zápase, která naposledy pohnula s číslicemi na světelné tabuli. Konečný výsledek zápasu tedy zní - 7:0 pro Havířov.

Youtube