AZ Havířov

FINÁLE PLAY-OFF 2024, AZ HAVÍŘOV - CHOMUTOV. Sedmé utkání FINÁLE v pondělí 29.4. od 17:30!

VSTUPENKY NA FINÁLE PLAY-OFF KUPUJTE ZDE.

MDO: Bezbrankový zápas v Šumperku rozhodl pro sebe AZ gólem v prodloužení

Tomáš Vlček | 10.12.2015

V dalším zápase nadstavbové skupiny E své extraligy zavítali mladší dorostnci AZetu na led šumperských mladých Draků. Bezbrankový zápas strhli na svou stranu až brankou kapitána Lukáše Juhásze (na snímku) v 63. minutě. A tak si vezou domů dva body. Další utkání sehrají havířovští mladíci v neděli na ledě Warrioru Brno.

ELMD - 22.kolo čt 10.12.
HK MD Šumperk - AZ Havířov
0:1
(0:0, 0:0, 0:0-0:1)
Branky a nahrávky: 63. Juhász (Bambula, Adámek). Rozhodčí: Cik - Vožda, Novotná. Vyloučení: 5:10. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 60. Střely na branku: 19:30. Průběh utkání: 0:0, 0:1.
HK MD Šumperk: Kašpar - Rutar, Jureček, Habrman, Uhlíř, Moučka - Haluza, Kaplan, Vaňous, Krč, Scheuter, Žižlavský, Mácha, Štrbík, Dudychya, Horký
AZ Havířov: Dufek - Zíková, Grygar, Pavelek, Adámek, Ševěček, Máca, Čipera - Janeček, Del Favero, Tomeček, Byčkov, Revaj, Potočný, Juhász, Malysz, Zíka, Bambula, Damps
AZ měl v zápase povětšinou nad svým soupeřem navrch. Nepodařilo se mu však proměnit ani ty nejvyloženější příležitosti, včetně několika samostaných nájezdů. Po oťukávací první třetině byla ve druhé části zápasu převaha havířovských už hodně viditelná. Naopak v poslední desetiminutovce se museli hosté při opakovaných vyloučeních spíše bránit. To se jim nakonec podařilo a v prodloužení brankou Lukáše Juhásze rozhodli o zisku 2 bodů pro Havířov.
Youtube