AZ Havířov

Z Vrchlabí vezou Junioři všechny body

Tomáš Vlček | 10.03.2014

Ke svému konci pomalu spěje i nadstavbová část ligy juniorů AZ se v dalším zápase v neděli střetl ve Vrchlabí s týmem HC Krkonoše. Proti oslabenému domácímu týmu měl po celý zápas převahu, kterou ale zůročil až v poslední třetině. Nakonec po jasné výhře 4:0 bral tři body a i nadále se přetahuje s Hradcem Králové o 2. místo v tabulce. Další zápas sehrají havířovští mladící v pátek v Přerově a sezonu zakončí v sobotu doma proti Hodonínu.

LJ - 36.kolo ne 9.3.
HC Krkonoše - AZ Havířov
0:4
(0:0, 0:1, 0:3)
Branky a nahrávky: 40. Suchý (Diviš, Vyčesaný), 42. Suchý (Diviš, Weisser), 43. Synek (Caruk), 56. Matějek (Lenomar, Cháňa). Rozhodčí: Barek - Kleprlík, Kratochvíl. Vyloučení: 4:5. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 35. Průběh utkání: 0:0, 0:4.
HC Krkonoše: Čáp - Kadavý, Krsek, Junek, Tatar, Dufek, Srnský, Urban, Kerekanič, Patzelt, Chleborád, Erban
AZ Havířov: Gabler - Weisser, Cháňa, Šmíd, Potočný, Staš, Gawlas - Caruk, Suchý, Křibík, Lenomar, Taras, Synek, Vyčesaný, Matějek, Diviš

AZ měl v zápase od počátku nad svým soupeřem herní i střeleckou převahu. Dlouho se však nemohl prosadit brankově. Nepomohly mu ani tři početní výhody a až v poslední minutě druhé třetiny se za záda domácího gólmana trefil nejlepší střelec Havířova Dominik Suchý. Stejný hráč se radoval z branky i krátce po zahájení třetí třetiny. Ve 43. minutě už to bylo 3:0 pro AZet. To zužitkoval přihrávku Martina Caruka Dominik Synek. Konečnou podobu zápasovému skóre dal 5 minut před koncem po souhře s Cháňou a Lenomarem Tomáš Matějek.

Youtube