AZ Havířov

Vstupenky na utkání AZetu kupujte zde.

Dorost v Přerově neskóroval a domů jede s prázdnou

Vít Káňa | 02.12.2021

H A V Í Ř O V - V 1. utkání Skupiny o účast v play-off E hráli havířovští dorostenci na ledě HC Zubr Přerov. Jako první se, po nervózním začátku, prosadili domácí, Klouda ve vlastním oslabení prostřelil Maňáska. AZ se nevzdával, ale trápila ho stará potíž a sice úspěšnost v zakončování. V utkání chudém na góly padly ještě dva, bohužel do havířovské branky. Ve třetím dějství se prosadili přerovský Veselý a Kovačík. Zubři doma porazili dorost AZetu 3:0. K dalšímu zápasu nastoupí havířovští mladíci v sobotu 4. prosince, do GASCONTROL Arény zavítá HC Vsetín.

Extraliga dorostu - 19.kolo čt 2.12.18:00
HC ZUBR Přerov - AZ Heimstaden Havířov
3:0
(1:0, 0:0, 2:0)

Branky a nahrávky: 13. Klouda (Kolařík), 49. Veselý (Svozil, Kuchta), 57. Kolařík (Klouda). Rozhodčí: Goňa – Blažek, Kučera.. Vyloučení: 4:3. Bez využití. V oslabení: 1:0. Diváci: 57. Střely na branku: 3:0. Průběh utkání: 3:0.

HC ZUBR Přerov: Vojtek – Škňouřil, Svozil, Polame, Harásek, Nášel, Veselý (A) – Galnor, M. Hanák, J. Hanák, Paska, Kolařík, Toman, Dobša, Kuchta (C), Klouda, Svoboda.
AZ Heimstaden Havířov: Maňásek – Bortoli, Beleš, Maršálek, Valouch (C), Zielinski (A), Jurček, Pilíšek, Vadovič (A) – Karas, Kubečka, Middleton, Hansel, Drábek, Jelének, Jung, Svozil, Loza.
Youtube