AZ Havířov

FINÁLE PLAY-OFF 2024, AZ HAVÍŘOV - CHOMUTOV. Sedmé utkání FINÁLE v pondělí 29.4. od 17:30!

VSTUPENKY NA FINÁLE PLAY-OFF KUPUJTE ZDE.

Další porážka juniorů přišla v Pardubicích

Tomáš Vlček | 25.01.2011

První zápas nadstavbové části své NOEN Extraligy sehráli junioři AZetu v pondělí 24. 1. na ledě HC Eaton Pardibice.

Extraliga junioři - 43.kolo po 24.1.
HC Dynamo Pardubice - AZ Havířov
8:1
(3:0, 3:0, 1:1)
Branky a nahrávky: 8. Hemský (Nosek, Krejnus), 9. Moučka (Stoklasa, Beneš), 20. Půhoný (Nosek), 23. Nosek (Půhoný, Hemský), 32. Pilař (Stoklasa, Krejnus), 38. Nosek (Půhoný, Lenoch), 56. Půhoný (Nosek), 56. Křečan (Lenoch, Březina) - 51. Jindřich (Mráz, Pechanec). Rozhodčí: Úlehla – Čížek, Padevět. Vyloučení: 5:4. Využití: 1:0. V oslabení: 0:1. Diváci: 53. Střely na branku: 45:26. Průběh utkání: 6:0, 6:1, 8:1.
HC Dynamo Pardubice: Langhamer - Zdráhal, Krejnus, Beneš, Vondráček, Lenoch, Starý, Škvor - Šťastný, Stoklasa, Půhoný, Zrůst, Nosek, Křečan, Pilař, Hemský, Vlček, Moučka
AZ Havířov: Matoušek (od 20. Zelenka) - Bálint, Duda, Zientek, Teper, Lešiga, Jindřich, Deutsch, Čintala - Mráz, Pechanec, Čaja, Číp, Smuž, Mach, Brezani, Kasperlík, Pasker, Patrman, Juhász, Diviš

Havířovský tým juniorů, doplněný sedmi staršími dorostenci, začal zápas sympaticky. Hrál, na rozdíl od předchozích utkání, disciplinovaně a s domácím favoritem držel v úvodních minutách krok a vyrovnanou hru. Pardubice však na konci první desetiminutovky vstřelili během minuty dva góly a to jim přineslo klid na hokejky a utkání začali kontrolovat. Jejich převaha postupně rostla a do přestávky ji korunovali ještě třetím brankovým úspěchem.

AZetu nepomohla do druhé třetiny ani změna brankáře, když Petra Matouška nahradil Daniel Zelenka. Domácí svou převahu v prostřední části hry vyjádřili dalšími třemi brankami.

V třetí třetině už domácí poněkud zvolnili a dovolili AZetu vstřelit čestný úspěch. V 51. min. se v oslabení prosadil obránce Tomáš Jindřich, kterému přihrávali Tomáš Mráz a Antonín Pechanec. Poslední slovo však měli přece jen domácí, kteří v 56. min., po dvou slepených gólech, upravili na konečných 8:1.

Youtube