AZ Havířov

Vstupenky na utkání AZetu kupujte zde.

O prohře Havířova v Pardubicích rozhodla první třetina

Josef Nudera | 25.10.2010

V pondělí hrála havířovská juniorka v Pardubicích. Pardubice rozhodly o své výhře v první třetině, kde si vybudovaly dvoubrankový náskok. Havířov po sympatickém výkonu podlehl Eatonu 2:4.

Extraliga junioři - 16.kolo po 25.10.
HC Dynamo Pardubice - AZ Havířov
4:2
(2:0, 0:0, 2:2)
Branky a nahrávky: Nosek (Půhoný, Stoklasa), Hemský (Tomín, Březina), Půhoný (Nosek), Zdráhal (Havlík, Stoklasa). Rozhodčí: Vampola – Čížek, Padevět. Vyloučení: 5:2. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 100. Střely na branku: 38:37. Průběh utkání: 2:0, 2:1, 3:1, 3:2, 4:2.
HC Dynamo Pardubice: Langhamer – Zdráhal, Havlík, Starý, Beneš, Lenoch, Krejnus – Stoklasa, Nosek, Půhoný – Moučka, Kousal, Kapec – Hemský, Březina, Tomín – Šťastný, Veselý, Křečan.
AZ Havířov: Matoušek - Zientek M., Lešiga, Jindřich, Bálint, Marek, Krause, Teper, Mráz, Brezani, Miczek, Kasperlík, Smuž, Číp, Pechanec, Čaja, Kopún, Diviš, Včislák, Peslar, Duda
Ani v Pardubicích nedosáhli junioři Azetu na body, které by je přiblížily na dosah nejbližšímu týmu u dna. Tentokrát ale byl průběh velmi těsný. Domácí Eaton dostal do vedení v 8. minutě Nosek. O pět minut později zvýšil Hemský a vypadalo to, že hosté si připíšou další vysokou porážku. Jenže v úvodu třetí části snížil Brezani. Domácí opět kontrovali Zdráhalem, ale havířovský Diviš vrátil hosty opět na dostřel. Vyrovnat se našim juniorům ale už nepodařilo, naopak ještě inkasovali do prázdné branky z hole Púhonyho.
Youtube