AZ Havířov

Detail zápasu

|

AZ Havířov

Liga juniorů - 40.kolo pá 9.3.16:00
HC Rožnov pod Radhoštěm - AZ Havířov
2:2
(0:0, 2:0, 0:2)
Branky a nahrávky: 21. Martyčák (Blažej), 30. Slovák (Švrček, Babiš) - 47. Glos (Lešiga), 60. Čintala (Jonáš). Rozhodčí: Dobeš - Hejda, Šiška. Vyloučení: 9:7 (navíc Švrček (RPR) 10 min. za naražení zezadu, Křibík (HAV) nařízen nájezd). Využití: 0:1. V oslabení: 0:0. Diváci: 40. Průběh utkání: 2:0, 2:2.
HC Rožnov pod Radhoštěm: Dohnálek (Frňka) - Fryšara, Surnovčík, Černobila, Švrček, Blažej, Martyčák, Vyvijal, Babiš, Slovák, Skopal, Kitzberger, Koryčanský, Tkadlec, Krátký
AZ Havířov: Matoušek (od 40. Šrámek) - Barnošák, Čintala, Jaroch, Dýr, Glos, Kostelník, Lešiga, Matějek, Ovčaří, Patrman, Smuž, Kopún, Jonáš, Gráca, Křibík, Matějíček, Moržol, Putniorz

K dalšímu utkání ligy juniorů odcestoval Havířov jako jasný favorit na led Rožnova pod Radhoštěm. V zápase, kde jsme viděli velké množství vyloučených se první třetina odehrála bezbrankově, už to byl velký úspěch pro domácí. Ve druhé části ale Rožnov šokoval. Na začátku druhé periody vsítil branku Jakub MARTYČÁK a dostal domácí do vedení!

Ve 30. minutě ale Rožnov pokračoval a vedl dokonce 2:0 po brance Jiřího SLOVÁKA . Havířov se ale nevzdal a zaútočil ve třetí třetině. Ve 47. minutě prolomil smůlu hostů Pavel GLOS - 2:1. Minutu a půl před koncem utkání se ještě dostal Rožnov k trestnému střílení, které Šrámek vychytal! A v poslední minutě vyrovnal David ČINTALA a rozhodl o tom, že Havířov zachránil alespoň 1 bod.

Youtube