AZ Havířov

Junioři rozjetou Porubu nezastavili

Tomáš Vlček | 16.02.2014

V dalším zápase nadstavbové části ligy juniorů čekal na hráče AZetu soupeř nejtěžší. RT TORAX Poruba je nejen vedoucím týmem soutěže, ale především už téměř tři měsíce nepoznal hořkost porážky. A svou suverenitu potvrdil i v dnešním utkání, když pětkrát překonal soupeřova brankáře, zatímco Havířovu nedovolil skórovat ani jednou. Další zápas sehraje AZ v pátek proti HC Krkonoše.

LJ - 30.kolo ne 16.2.
HC RT TORAX Poruba - AZ Havířov
5:0
(1:0, 2:0, 2:0)
Branky a nahrávky: 9. Kaleta (Havránek), 25. Král (Brnčal, Pobuta), 32. Havránek, 47. Král (Baca, Brnčal), 55. Bartoň (Mihal). Rozhodčí: Mrkva – Lučan, Lederer. Vyloučení: 4:7. Využití: 1:0. V oslabení: 0:0. Diváci: 104. Průběh utkání: 0:0, 5:0.
HC RT TORAX Poruba: Maček M. – Pobuta, Bartoň, Baca, Puškár, Schwarz, Síkora, Kaleta, Brnčal, Mišenko, Kotas, Mihal, Ryška, Král, Havránek, Pasker.
AZ Havířov: Gabler – Cháňa, Jaroch, Weisser, Gawlas, Potočný J., Potočný V., Vyčesaný, Lenomar, Křibík, Bednář, Caruk, Taras, Suchý, Diviš, Fejko.
K dalšímu utkání Ligy juniorů zajížděl Havířov na led suverení Poruby. Ta vévodí tabulce a kráčí zcela jistě za baráží.

Havířovu se dařilo držet bezbrankový stav až do 9. minuty, kdy se prosadil Kaleta - 1:0. Další dvě branky přidala Poruba ve druhé třetině. Po brankách Krále a Havránka vedla už 3:0.

Havířov nastoupil do třetí třetiny s vidinou snížení, ale naopak to byli právě hosté, kteří inkasovali počtvrté. Druhou branku v utkání přidal Král. Tečku za tímto zápasem udělal porubský Bartoň, který dovršil konečné skóre na 5:0 pro RT TORAX.
Youtube